Capture Post-ID card printing

Lynn Adams's Avatar

Lynn Adams

30 Jul, 2011 02:05 AM

I am having a template issue in capture post. When I print my ID card from Portrait Professional, it looks fine. When I print from Capture Post, my "@firstname @lastname" and simple text on the template are tiny. I have a shoot on Monday morning so I am very limited on time!

Any Suggestions????

Thanks:)

  1. Support Staff 1 Posted by Dino Apolito on 30 Jul, 2011 06:57 AM

    Dino Apolito's Avatar

    I'm almost certain it's the font. I get the same on my computer. If I open your template and go into the text box, the font drop down is blank. If I enter a font I get it printed OK. Note the bottom text box with the ID prints OK because it is using basic Times Roman. 

    I suggest you either change the font to something you know you have on your laptop or copy the missing font from your desk top to your laptop. You get to your fonts through the control panel. 

    Let me know if this doesn't fix it but o think it will

  2. Dino Apolito closed this discussion on 30 Jul, 2011 06:57 AM.

  3. Lynn Adams re-opened this discussion on 30 Jul, 2011 08:16 PM

  4. 2 Posted by Lynn Adams on 30 Jul, 2011 08:16 PM

    Lynn Adams's Avatar

    YEP! That was the issue.

    Thanks so much!

  5. Dino Apolito closed this discussion on 31 Jul, 2011 01:13 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac